Bilder från 2009

2010 BABY! :D
Bilderna är från 2009 x]
Hoppas att ni kommer orka kolla på alla bilderna!! x)

Haha det ska stå Sofia!! Sprutade med sprutgrädde på marken innan
sommaren och det är fortfarande kvar ;)


Skrattar alltid fan alltid lika mkt till den här bilden!
Jag hemma hos Niqole innan vi skulle dra till landet, hon gjorde
pannkakor och då passade jag på att leka med sylten ;DJust nu lyssnar jag på Låten: Down.
Låten är ett mine för mej, lyssnade alltid på den på väg till skolan i september i år.
Då som jag mådde som bäst under en tid!! ;)
Vad gör ni fina blogg läsare då?<3


Pussar & Kramar // Glairty<3


4e januari 2010

HejsanHoppsan alla fina blogg läsare! :D ♥
Hoppas att ni mår bra idag?! Det gör iallafall jag hehe. Idag åkte min mamma och min styvpappa till U.S.A!
Stackars mig som inte fick följa med, men det var deras bröllopsresa och på bröllopresor ska ju inte barn följa med.
Saknar mamma och Johan (Min styvpappa) hur mkt som helst men dem kommer hem om 2 veckor igen lång tid men jag klarar mej nog,såklart jag gör!Kommer kunna ringa mamma någon gång då och då och kunna mejla och sms:a henne så det blir väl bra haha...! Vad har ni blogg läsare haft för er idag då? Jag själv gick upp klockan 03:00 för mamma och Johan var tvunga att vara vid flygplatsen redan vid 04:30 så då var vi alltså ute i god tid och det var skönt.
Vi var nig där vid ARLANDA redan vid 04:20 - 04:10 och då sa jag hejdå till mamma och Johan det var ganska jobbigt.
För jag ville inte låta mamma och Johan gå men var tvungen att göra det.Annars idag så har jag varit på apoteket,banken,flygfyren (ICA kvantum) med min mammas faster och hennes man.Vi åt middagredan vid 15:00 tiden någon gång då.hade faktis inte ätit någonting innan vi åt middag,jag var helt enkelt inte hungrig!!!
Har nu ikväll dryckit lite julmust och ätit LITE chips,ska ta lite till chips om en stund tror jag.Vad ska ni göra nu ikväll då? Klockan är inte så mkt den är bara 19:47 iallafall nu när jag skriver det haha! ;)
Just nu chattar jag med min bästa kompis kompis (Haha det blev lite komplicerat!!).
Nu får ni ha det bäst!! ♥

// Glairty! ♥

Äntligen 2010

HejsanHoppsan alla fina blogg läsare! ♥
Jag måste verkligen ta mej i kragen nu och börja blogga åtminstode en gång varje dag,för det är äntligen 2010.
Förlåt för min dåliga uppdatering tänker faktis inte berätta vad jag gjorde på julafton och så,utan jag tänker väl bara berätta vad som hände i går och vad som har hänt idag! Igår så gifte min mamma sig med Johan. Det är alltså min styvfar nu. Det var jätte fint vi var utom hus exakt vid tolvslaget (Ok, 10 minuter innan så var dem gifta).Jag gav fram ringarna till prästen hehe, jag fick först inte upp locket på lådan där ringarna låg i men efter några försök så gick det! Innan så fick vi lite så fika, eller rättare sakt så var det bröd och några olika sorter korvsorter det var väldigt gott.Efter vigseln var klar gick vi ner till en lokal och åt (Säger faktis inte vart vi var det kommer att komma fram senare i bloggen!).Det var och väldigt gott och trevligt.Hehe inte väldigt gott det var okej,för det var mera vuxen-mat som jag själv kallar det.Men förrätten tyckte jag om,varmrättern inte så jätte god,efterrätten inte så jätte god.Haha vi kom hem runt 03.45 vad jag tror någonting sånt.Jag somnade kanske halv 5.Så det blev väldigt sent hehe,jag vaknade ändå ganska tidigt redan vid 12.Idag har jag inte gjort någonting speciellt.Har bara kollat på en film och vilat lite och några bekanta till mamma har varit här.Och det kommer några bekanta till snart så nu måste jag gå och fixa mej kom jag på Hehe!
Nu får ni ha det bra Puss! ♥


RSS 2.0